ISBN:9788374409674

Stron: 100

Opłacalność: 17.94 zł/100 stron

Oszczędzasz: 25%

Na dzień kończący dany rok obrotowy następuje zamknięcie ksiąg rachunkowych. Przed ich zamknięciem jednostka powinna przeprowadzić określone czynności, aby rzetelnie i jasno przedstawić sytuację majątkową i finansową oraz prawidłowo ustalić wynik finansowy. Za rok 2016 jednostki po raz pierwszy będą musiały sporządzić sprawozdanie finansowe według nowych zasad i wzorów.

Dowiedz się:

Publikacja w bardzo przystępny sposób omawia zagadnienia związane z weryfikacją i aktualizacją aktywów i pasywów (wycena) oraz z wstępnym zamknięciem ksiąg rachunkowych. Praktyczne przykłady przeprowadzą Czytelnika przez poszczególne etapy związane ze sporządzeniem sprawozdania finansowego wraz z załącznikami i wyjaśnieniami a także pokażą jak sporządzić roczne zeznanie podatkowe (CIT-8).

Najlepsza cena: LitRes

22.25 zł nexto.pl
23.92 zł woblink.pl
23.92 zł publio.pl